Τουρισμός Πολυτελείας

Σήμα κατατεθέν του τουρισμού του νομού Λασιθίου είναι η ξενοδοχειακή του υποδομή, που συναγωνίζεται επάξια την υποδομή χωρών με παράδοση στον τουρισμό πολυτελείας, όπως η Γαλλία και η Ελβετία. Για πολλούς μάλιστα, το Μεραμβέλλο θεωρείται ως η περιοχή με την υψηλότερη ποιότητα ξενοδοχειακής υποδομής στον κόσμο. Τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία και οι εκπληκτικές βίλες της Ελούντας, του Αγίου Νικολάου και των άλλων περιοχών φιλοξενούν κάθε χρόνο βασιλιάδες και πρίγκιπες, γνωστούς πολιτικούς, διάσημους καλλιτέχνες και αθλητές, μεγάλους επιχειρηματίες και ανθρώπους του πλούτου και της χλιδής από όλο τον κόσμο, αποσπούν διεθνή βραβεία και έχουν δημιουργήσει μεγάλη παράδοση κοσμικότητας, ποιότητας και πολυτέλειας.

Διαθέτουν όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες στην καλύτερη ποιότητα, όπως ιδιωτικές πισίνες, SPA, μασάζ, χαμάμ, θαλασσοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, baby sitting, σεφ και βοηθητικό προσωπικό, butler service, προσωπική ασφάλεια, προσωπική ξενάγηση, internet, μεταφραστές-διερμηνείς.

 

              

 

Στα περισσότερα από αυτά τα ξενοδοχεία λειτουργούν συνεδριακά κέντρα και σύγχρονες αίθουσες πολλαπλών χρήσεων που φιλοξενούν κάθε χρόνο μεγάλα και μικρά συνέδρια και κάθε είδους εκδηλώσεις.